Menu

MENU
048 233 555 • 049 233 555

 ofertat 2023

turqia 2023

Për informacione dhe rezervime na thirrni direkt duke klikuar ikonen e telefonit

linja e rregullt

KOSOVË ITALI
KOSOVË

Linja e rregullt me autobus, nisje çdo javë is dhe udhëtime plotësuese në sezonë në dyja drejtimet

SHIKO ME SHUME

vera 2023

Për informacione dhe rezervime na thirrni direkt duke klikuar ikonen e telefonit  

autobusa me qira

pËRJETO EUROPËN

Tek ne mund të merrni autobusë me qera me çmime fantastike për të realizuar udhëtimet e juaja grupore.

SHIKO ME SHUME

City break

rreth nesh

Si një kompani me shumë përvojë në tregun e transportit vendor dhe ndërkombëtar,  ju prezantojmë disa informacione dhe të dhëna për kompaninë tonë

Më shumë 

Kliko ikonën dhe na thirrni direkt, dhe lidhu me një nga agjentët tanë 

044 233 555
048 233 555

KONTAKTI