Menu

MENU
048 233 555 • 049 233 555

Cyti Break Milano

Duke filluar nga:

200.00 

OFERTA

   • Çmimi për 2 netë 50€  p.p
    Çmimi për 3 netë 75€  p.p
   • Çmimi për 4 netë  100€ p.p
   • Çmimi për 5 netë  125€ p.p


     Te perfshira :
     Akomodimi , ne dhoma 2she - 3she -  4she Apartmente 
     Mengjesi Bufe e hapur 
     Parking
     Wi fi  

   Politika e femijeve:
   0-4.99 vjeq Free
   5-11 vjeq me 50% te qmimit 


 

Kliko ikonën dhe na thirrni direkt, dhe lidhu me një nga agjentët tanë 

044 233 555
048 233 555

KONTAKTI

TJERA NË Citbreaks