Menu

MENU
048 233 555 • 049 233 555

Hotel Bougainvile

Duke filluar nga:

559.99 €

OFERTA

Oferta vlen per akomne Dhome Dyshe / 01/07/2022 - 15/07/2022

  •  Çmimi per 1 natë 69€ për person HB
  •  Çmimi per 1 natë 90€ për person FB

Oferta vlen per akomne Dhome Dyshe  15/07/2022 - 31/07/2022 

  •  Çmimi per 1 natë 89€ për person HB
  •  Çmimi per 1 natë 107€ për person FB


Oferta vlen per akomne Dhome Dyshe  01/08/2022 - 15/08/2022  

  •  Çmimi per 1 natë 101€ për person HB
  •  Çmimi per 1 natë 119€ për person FB

Kliko ikonën dhe na thirrni direkt, dhe lidhu me një nga agjentët tanë 

044 233 555
048 233 555

KONTAKTI