Menu

MENU
048 233 555 • 049 233 555

Hotel Mario Resort

Duke filluar nga:

150 €

OFERTA

Oferta vlen per akomodim nga data 01/08 deri me 31/08

 • Çmimi per 2 netë 60€ për person (Mengjes)
 • Çmimi per 3 netë 90€ për person (Mengjes)
 • Çmimi per 4 netë 120€ për person (Mengjes)
 • Çmimi per 5 netë 150€ për person (Mengjes)

Oferta vlen per akomodim nga data 01/08 deri me 31/08 

 • Çmimi per 2 netë 70€ për person (Mengjes,Dark)
 • Çmimi per 3 netë 105€ për person (Mengjes,Dark)
 • Çmimi per 4 netë 140€ për person (Mengjes,Dark)
 • Çmimi per 5 netë 175€ për person (Mengjes,Dark)

Në cmim perfshihet:

 • Akomodimi në hotel chek in 12:00h chek out 10:00h
 • Wi-Fi Parkingu
 • Të gjitha taksat

Politika e femijeve :

 • Femijet 0 - 3.99 vjec  akomodohet me prinderit (shoqeruesit )
 • Femijet 4 - 9.99 vjec akomodohen me 30% ulje. 

 

Kliko ikonën dhe na thirrni direkt, dhe lidhu me një nga agjentët tanë 

044 233 555
048 233 555

KONTAKTI